T: 0252-416866
E: info@vannoortenverkerk.nl
AF erkend

woonhuis lisse

woonhuis haarlemmermeer

Vve hillegom

Deze site maakt gebruik van javascript. Activeer het!

AF erkenning

Natuurlijk zijn wij AF erkend. Dit betekent voor de opdrachtgever dat men een kundig en solide bedrijf heeft voor het glas- behang- en schilderwerk in of aan zijn woning en gebouwen. Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid.
 
Gelukkig zijn er veel bedrijven die doen wat zij beloven. Maar welke zijn dat, waar kunt u die vinden en vooral...... waaraan herkent u ze? Tot voor kort was het vanzelfsprekend dat iemand die het schilders-, glaszetters-, of behangersvak uitoefende, vakbekwaam was!!! Sinds de versoepeling van de Vestigingswet, werd het een stuk moeilijker om 'het kaf van het koren te scheiden'. Daarom heeft de Koninklijke Vereniging FOSAG de Erkenningsregeling opgericht. Hier kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven aan deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma's.
 
De deelnemende bedrijven worden periodiek grondig geinspecteerd en werken volgens leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de 'vereniging eigen huis' en de Consumentenbond. Meer informatie op: www.afschilder.com