E: info@vannoortenverkerk.nl

Vve hillegom

Vve lisse

Van Noort & Verkerk BV is AF-erkend

VvE Belang, de belangenorganisatie voor appartementseigenaren is per 1 januari 2007 een samenwerking aangegaan met de Stichting AF-Erkenningsregeling voor de uitvoering van groot onderhoudswerken bij VvE's. De kwaliteit van ieder onderhoudswerk dat de AF-erkende schilders- en onderhoudsbedrijven bij een aangesloten VvE uitvoert, zal de Stichting AF-erkenningsregeling door een onafhankelijke deskundige laten keuren. Daarmee krijgen VvE Belang leden optimale zekerheid dat hun appartementsgebouw goed wordt onderhouden. Wij zijn zien deze "extra specialiteit" als toegevoegde waarde voor onze huidige en toekomstige opdrachtgevers. AF-bedrijven die op deze manier werken voor VvE's zullen herkenbaar zijn aan het VvE Belang-certificaat.

Wij rekenen al jaren vele VVE's tot onze vaste klanten en streven naar een blijvende relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Er worden meerjaren begrotingen gemaakt, maar vaak inspecteren wij jaarlijks met een bestuurslid de stand van zaken. Je moet dat gedeelte schilderen dat echt noodzakelijk is. De buitenkozijnen op de zonzijde vragen meer of sneller zoveel onderhoud als de kozijnen aan de andere zijde. Dit geldt ook voor terugleggende kozijnen onder balkons. Die hebben niets te lijden en kunnen langere tijd zonder een nieuwe schilderbeurt. De bovenste etage van een appartementen complex staat vaak onbeschermd in weer en wind en heeft al na twee jaar een schilderbeurt nodig. Ook is er een groot verschil in onderhoud tussen dekkend schilderwerk en transparante vernis. Het is dus zaak U hierbij goed te laten adviseren.