E: info@vannoortenverkerk.nl

Vve lisse

Vve hillegom

Onderhoudsplan voor 10 jaar

Van Noort & Verkerk Schilderwerken levert kwaliteit en vakkundig schilderwerk. Daarnaast geven wij u de rust als het gaat om het schildersonderhoud van uw woning met het 10-jaren-onderhoudsplan.

Na een uitvoerige inspectie van de staat van onderhoud van uw schilderwerk, wordt uw woning of vve uitgebreid in kaart gebracht door middel van een onderhoudsplan. Dit onderhoudsplan geeft u de rust en ons de verantwoordelijkheid voor de staat van onderhoud met betrekking tot de schilderwerkzaamheden.

Indien uw woning of vve bij ons in het onderhoudssysteem wordt opgenomen, dan kunt u gedurende 10 jaar gerust en verzekerd zijn van goed en vakkundig onderhouds.

De onderhoudsjaren en bedragen zijn u door middel van ons voortijdige schema bekend, zodat u niet voor onverwachte extra uitgaven komt te staan. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u overtuigen, dat schildersonderhoud geen last hoeft te zijn. Uw woning is bij ons onder vertrouwde handen. Daar kunt u gerust op zijn!