E: info@vannoortenverkerk.nl
AF erkend

Winterschilder

Is uw (bedrijfs)pand toe aan een nieuw gezicht? Denk dan aan de Winterschilder, want in de winter haalt u het maximale uit ons vakmanschap. De Winterschilder adviseert u over de opdracht, voert het werk professioneel uit.

Van november tot en met maart  staan de (winter)schilders van Schilders- en Afwerkingsbedrijf van Noort & Verkerk BV paraat om al het binnen schilderwerk, behangwerk en de wandafwerking in uw pand onder handen te nemen. Behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis. Al het binnen schilderwerk nemen wij voor onze rekening met als resultaat een nieuwe uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wij adviseren u graag over het gebruik van kleur en materialen. De winterschilder is er voor particulieren, verenigingen van eigenaren en zakelijke opdrachtgevers.

Vraag nu uw offerte aan voor uw winterschilderwerk.